zamotán
Zamotán
v pocitech do lásky
.. té jež mi šeptá
“ láká mě dotek tvůj “
okenní tabulkou
po vláknech rozcuchaných
paprsků letních
klidně stůj
život je tanec
přehlídka tváří
s některou za ruku bych rád
raději
než-li s nedostupnou
jinou z mých představ
„dalších ztrát„
tam někde v dálce
jen se koukni
mé štěstí ukryté
pod kloboukem spí
Přečteno 485x
Tipy 8
Poslední tipující: Amonasr, whiolet, Miriska, Robin Marnolli
Komentáře (2)
Komentujících (2)