Střípky lásky
Anotace: jak to bylo krásné...
Měsíc svítí, hvězdy blednou
a já stojím pod tou klenbou.
Vzpomínám, jen vzpomínám,
oči při tom zavírám.
Na svou lásku vzpomínám,
říkám, jak ji ráda mám.
Bylo nám spolu moc hezky,
teď už je to zase těžký.
Jazyk za zuby jsem držet měla,
pak bych tě ničím neranila.
Omlouvám se, ale muselo to být,
teď však můžu jenom klít.
Už neslýchám tvůj krásný hlas,
propast ticha dělí nás.
Ztratil jsi i úsměv svůj,
jen ničeho nelituj.
Doufám, že se brzy vrátí
tvůj hlas i tvé pousmátí.
Mám tě ráda, vždyť to víš,
proč mi totéž nepovíš?
Chtěla bych být stále s tebou!!!
Komentáře (4)
Komentujících (4)