Nový začátek
Anotace: Proti proudu toku řeky, Proti stínu ve tmě v noci. Vidím bílý nápis na bílé...
Proti proudu toku řeky,
Proti stínu ve tmě v noci.
Vidím bílý nápis na bílé stěně,
tvé jméno neviditelné.
Hlasité kroky neslyším, je tu mrtvé ticho a dekadentní strach.
Tvůj hlas! Jsem v úžasu!
Já slyším a vidím jen Vás,
vy můzy dotyčné osoby mějte slitování,
je tu muž, který sen chce ji dát.
Má vize a pošetilé psaní, toho šlechtí, ale nikdy neumlčí.
Mám v sobě ctnost a píli psaní,
však ty zvaž jestli se ti hodí.
Je to drzé a neomluvné! Ne! Je to život nerozhodný.
Útrapa věčného znamení a čekání na zklamání.
Toto šokující psaní..
neber jsi ho osobně a nelekej se
..je na dobré spaní.
Komentáře (0)