V iluzích
Anotace: Zhasni, ať vidím Tě svítit.
Zhasni, ať vidím Tě svítit.
Nic neříkej.
Cítím Tvůj tep stále mýdlem voníš.
V očích schováváš
Probděné noci
V zástupu rozhodnutí
jizvy
stále krvácí.
Vlastníš mne, tak ráda se v Tobě
ztrácím
Zhasni, zůstaneme ležet
na těla jména si psát
přes kopírák
ať nikdy nezapomeneme
pro koho
jsme tady...
Přečteno 443x
Tipy 4
Poslední tipující: Loveless, Amonasr, Lioness, Robin Marnolli
Komentáře (2)
Komentujících (2)