Čekám na tebe
Anotace: když láska nepřichází. E
Já stojím uprostřed kruhu
jež vyskládán je kamením.
Uprostřed noci jež mi jde k duhu.
Noci s podivným znamením.
Vítr mi vzdouvá plášť.
Jemný déšť mě máčí.
Již necítím žádnou zášť.
Ba seš ta co srdce mi páčí.
Stojím tu pořád sám.
Myšlenka říká - brzy.
Já velký pozor dám.
By déšť kryl moje slzy.
Zbývá jen naděje
ač vím že nepříjdeš.
Toť velký zvrat do děje.
Jak Slunce již nevyjdeš.
Nyní musím splatit dluh
a tak nůž svůj tasím.
Vím že cíl tvůj jiný kruh
a život svůj zhasím.
E
Komentáře (2)
Komentujících (2)