Barvířka

Barvířka

Anotace: ...

Zkrášluješ moje dny barevnou nití,
kterou si pletu síť a kdo se chytí,
barvičkou jinou obdařit mě musí,
bez této pestrosti byl bych pouze kusý.

Až budu odstíny modré všechny mít,
zkusím pak oči tvé ústy rozzářit.

Až tu zář dohoním, na zem si sednu,
měl jsem jich mnoho rád, miloval jednu.
Autor honnnzik, 12.04.2013
Přečteno 489x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, loverose91, kolemjdouci
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel