Ne...
Nepopsatelné,
to ticho mezi námi.
Nezveřejněné,
bolestivé a krvavé rány.
Nevyřčené,
tisíce zlých prokletí.
Nepovedené,
naše poslední objetí.
Nesmazatelné,
ne mé kůži doteky.
Nemožné,
zůstat spolu na věky.
Přečteno 491x
Tipy 8
Poslední tipující: Miriska, slečna Nefertiti, Bakchus, Amonasr, Bol, Joe Vai
Komentáře (0)