O lásce II.
Někdo hledá svou Beatrice mezi masem
někdo ji vůbec nehledá
někdo ji chytá a háže lasem
nikdo ji stejně neshledá
Někdo ji nalézá tam, kde ji nejmíň čekal
někdo ji nenalézá nikdy, protože nechce
někdo ji shledá, neb se načekal
nikdo ji nedostane lehce
A ti, kterým spadla do klína
neví, co s ní počít
zabijí lásku, zabijí pocit
láska se jim rozlíná
a změní se v zlocit
Přečteno 429x
Tipy 2
Poslední tipující: BArBArKO, Michal Dunda
Komentáře (0)