Anotace: ... když už člověk zvládá rýmy jen napůl :)
Síla lásky.
Nezdolná a tvrdá,
taková je.
Nesmlouvavá, hrdá,
srdce tiše roztaje.
Nutí nás
své city všanc dát,
otevřít se světu.
Nutí nás zkrátka milovat
a vyslovit tu větu.
Miluji tě...
Tak je krutá!