xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Anotace: xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Dnes jsi úspěšný muž,
s kterým jsem se -- už měla hůř.
Kdysi jsme se spolu smáli v pronajatém pokoji,
a nevnímali okolí.
Dnes tu s tebou sedím u stolu,
mužem uznávaným v oboru.
Společná slova už jsou dávno pryč,
a náš vztah je jako zrezavělý klíč.
Dnes tu s tebou sedím u stolu,
s cizincem pro nějž plním spoustu úkolů.
Vrať se prosím zpět,
vždyť je to už spoustu let – kdy dokázal smě rozesmát
a já chtěla jenom tebe znát.
Čelo už máš vrásčité,
a v očích dlouhou prázdnotu.
Vrať se ke mně, lásko má
já sem přece stále tvá.
Vím, že hledal si mě u jiných
nacházels však jiný smích.
Už nám zbývá málo dní
tak odhoď svoje brnění.
Nebudem si vyčítat, křivdy ušlých dní
když máme šanci o níž druzí sní.
A to je konec mého vyznání
možná tobě k zasmání………..
Přečteno 648x
Tipy 7
Poslední tipující: Loveless, Amonasr, Kapka, Bakchus, přechodná záležitost, Lioness
Komentáře (6)
Komentujících (5)