Potom
Pověz mi poutníku,
když zestárneme,
víme o světě víc?
Je nám známý
a drobné bolístky života nás už nebolí?
Řekni mi starče u cesty,
schodil jsi svět,
víš už, jak vypadá láska?
Bolí stejně jako když byl jsi mlád,
či stále prohrává ten, kdo má víc rád?
Prozraď mi cizinče,
mé mladé srdce dychtí po vědění,
toužíš ještě objímat ramena dívek,
a líbat je tajně po setmění?
Konejši mě prosím,
že později
už láska nebolí,
a usměj se, ať umírání,
toliko se nebojím.
Přečteno 401x
Tipy 3
Poslední tipující: Rezkaaa, Mia
Komentáře (0)