Anotace: -
Mé Jaro
Schází mi
Jaro mé
líné
a rozmilé
Vědět dej mi
rozeznáš-li
od jejího nástupu
konec zimy
Naději mám
ta se cení
vyvažuje zlatem
Všechno vám dám
nemám jmění
déšť se žlutým šatem
Jaro mé má rudé vlasy
jako Slunce mělo včera
když nevinně zapadlo si
do večerního šera
Pro rudé vlasy mám taky slabost :-) Pěkně vykreslená nálada :-)
15.04.2013 13:26:02 | Amonasr