Co je to láska?
Anotace: .... občas nevyjde klasický postup a pak se slušným holkám zřítí software v hlavě...
Dřív...
přesvědčená o tom, že vím, co je to láska.
Touha i trápení,
smutek a vábení...
Rozkoš a zklamání...
nadějné čekání....
na společnou budoucnost (marně.)
Dnes...
přesvědčená o tom, že láska není pro mě
Hravost a flirt
bláznivý sprint
životem od někud někam...
Po nocích v cizím bytě toužebně vzdychám
a oddávám se hrátkám bez lásky z rozkoše.
Odcházím zmuchlaná jak papír vhozený do koše.
Svědomí zpytuji, byť klopítla jsem krátce.
Svolila jsem, hloupá, k laciné lásce...
Komentáře (0)