Zdvořilý úsměv
různé stránky téže věci
třecí plocha
trocha vášně
až tak máš mě v sebezničující trýzni
a obličej v bolesti zkroucen.
S kterou z dcer odejdeš?
Nežli též objevíš v úsměvu konečné jednání
a na klání naklánějících mužů přihlédneš s pohledem strůjce vod
budu ti dělat doprovod.