Zamilovaná
Anotace: Každý snaž někdy pochopí...
V náruči někoho, myslím na jiného...
V okolí ostatních, jsem sama, pokud tam není on...
V čase se orientuji, když nejsem s ním...
Ztrácím se v čase, v sobě i v něm... V jeho modravých očích.
Srdce na dlani mu předkládám, váhá a obává se...
Přeci jen už ale dotýká se mé dlaně...
Přijme ho? Nemusí...
Doufám v to...
Komentáře (0)