Anotace: Patří Ti lásko srdce mé, mám ho u Tebe schovaný, než se zas vítr přežene a než se bouře unaví. Patří Ti lásko srdce mé, zůstalo navždy za mořem, třeba se ještě se ještě sejdeme a nebude to jenom sen.
Hmm ... tak tuhle můžu, hlavně s těmi kousky srdce ... moc moc pěkné.
19.01.2007 17:45:00 | NikitaNikaT.