Anotace: Psala mi je jedna milá osoba před lety a tak jsem se chtěl s vámi podělit
Že je to milosrdná lež,
že pak řekneš tak už běž.
Netoužím vidět tě víc,
uvědom si, že z toho nebude nic.
Když přišla jsem za tebou,
nevěřila jsem co kroky touhou dovedou.
Že za tebou mě odnesou,
a lásku do mého srdce zase přinesou.
Jak čerstvý vánek,
byl silný tvůj spánek.
a přesto jsi mě vnímal,
do očí ses mi díva.
Jsi mi tak podobný,
až z toho mám pocit chorobný.
Že se naše povahy nesnesou,
a to zklamání naše srdce neunesou.
Na začátku června,
nemohla se dočkat tejdna.
Kdy uvidím tě znovu,
s radostí jsem odcházela z domu.
Když vedle tebe pak seděla jsem,
nezábla mě zem.
V tu chvíli šťastná jsem byla,
a nakonec mi jen ta vzpomínka zase zbyla.
Když do vzduchu jsi mě zvedal,
můj chtíč si říct nedal.
Chtěla jsem tě líbat,
ráno s tebou snídat.
Viděla jsem tě jako svého krále,
pro mě jediný v sále.
Myslím na to stále,
a čekám na tebe stále.
Smím se zeptat jak to dopadlo? :)
24.04.2013 22:44:11 | Lioness