Spolu venku

Spolu venku

Anotace: :-)

31.3.2013  Svitavy

 

Spolu venku

 

Lásko jaro je tu

pojď a ruku mi dej

projdem se spolu sadem

venku začíná vše kvést

 

spolu jdem

parkem procházíme

za ruce se držíme

společné polibky měníme

venku je krásně

hebký a něžný rty máš

krásný úsměv mi dáváš

jsi šťastná

 

pojď beruško pojď

pod strom si sednem

svá těla přivinem blíž

tulíš se

ke mně

pevně Tě objímám

v bezpečí jsi

 

pod stromem spolu

jsme v objetí něžných citů

kolem nás

vše v plném květu

jak jsi sladká a něžná

Tebe si vážím

jen s Tebou chci být

 

pojď musíme žít......

Autor JarekBrnoCz, 21.04.2013
Přečteno 534x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Pěkná, zamilovaná. Určitě se líbila.

21.04.2013 12:06:26 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel