Tenkrát když jsme smáli se za deště
tenkrát, když křičeli jsme 'ještě!'
tenkrát, když s promoklými triky
vraceli se před soumrakem dom
Tenkrát, když jsme dobývali stohy
tenkrát, když něměli jsme bohy
tenkrát, když stoupali jsme k nebi
voněly nám vlasy zlatou slámou
Tenkrát, když jsme usínali pod nebem
tenkrát, když jsem opit byl tvým pohledem
tenkrát, když padaly tvé sukně
smáli jsme se nazí do tváře měsíce
Tenkrát, když jsme lhali všemu světu
tenkrát, když jsme řekli si tu větu
tenkrát, když jsme nemysleli na jiné
hvězdy zdály se být blíže k zemi
Tenkrát, když chodili jsme tichou nocí
tenkrát, když líbali se po půlnoci
tenkrát, když jiný nikdo nebyl vzhůru
měli jsme se nejvíc rádi
..moc krásná
Asi protože příliš nedbám na formu ale na obsah sdělení..a tenhle mi připadá moc pěkný ;)
24.04.2013 22:45:41 | Lioness