Anotace: :-)
Březen 2013 v Brně
Beruško
Beruško milovaná
na dotek jemně hebká
při polibku sladká
pohledem do Tvých očí
tají se dech
není lehké odolat
Tvé něžné kráse
kolena se klepou
srdce buší
dotek a polibek
na Tvůj krk a šíji
mě unáší
do tajuplných výšin
lásky
nelze Ti odolat
pohled Tvůj hřeje
hladí
srdce se raduje
mé oči Tě vnímají
jak se směješ a mračíš
jak jemné rty vně okusuješ
tiše v ústraní brečíš
Beruško milovaná
v náručí mé
oporu máš
pocit bezpečí vnímáš
šťastná jsi...
Beruško něžná
po Tobě se mi stýská
po Tobě smutno mi je
chybíš mi celá
je těžké Tě nemilovat
neb zato stojíš
jen s Tebou .........