Míjení
Anotace: Sad story. Sad love. Forever in heart.
Míjíme se,
zas a znova,
ústa vyschla
a jazyk ztratil slova,
Nevídám tě,
ale srdce stále zrychleně bije,
je to pryč navždy.
Jsme jen vzpomínka,
kterou vítr s sebou dávno vzal,
miluji tě, to nevyprchá,
ale myslím, že je čas
jít dál...
Přečteno 466x
Tipy 8
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, Metal Lady, Rezkaaa, melebele, KarlosCBR, Truckle
Komentáře (2)
Komentujících (2)