Čím?
Anotace: ...kdo tohle ví...
Čím si jsme?
Čím jsi ty pro mne a čím já pro tebe,
střípkem pro štěstí, či hvězdičkou z nebe?
Sžíravou touhou, která nás svede,
či záblesk majáku, jež ze tmy nás vede?
Kamínkem ve dlani, který tak hřeje,
či dítka štěstěny, jimž osud přeje?
Já jsem tvým Zvířetem a ty mou Kráskou,
vzájemně jsme si pak touhou i ...láskou?
Komentáře (0)