Království dám
Anotace: Za trochu lásky šel bych světa kraj...
Za chvíli s Tebou,
království dám.
Za moment s láskou,
všechno co mám.
Za polibek jediný,
za dotek pouhý.
Nechci žádné květiny,
jen chvíli dlouhou...
Přečteno 448x
Tipy 3
Poslední tipující: Lachailla, Samanta
Komentáře (0)