Čekání
Anotace: Ryba v moři ztracená často z toho šílí jiným rybářem lovená než po kterém...
Ryba v moři ztracená
často z toho šílí
jiným rybářem lovená
než po kterém ustavičně touží
Rybka celkem přidrzlá
co na ostatní kašle
na vlnách nejednou snívá
a pak tajemné psaní Ti radši pošle
Mnohdy si vodou proplouvá
sama není-po boku strach
našeptávající: "Zůstaneš nepochopená"
Ta touha ještě nezháší
sílu v duši roznáší
ráda mu pomůže
s ním, i pro něj tu vždy bude
Komentáře (0)