Čaj s medem
Plavu si v čaji s kapkou medu,
a to ani nevím jak- jsem neplavec.
Vznáším se od pohledu ku pohledu
a stává se ze mě nespavec.
Topím se v mandlích v čokoládě
a držím se Tě jak stébla tonoucí.
Na klíně svíjím se, jak malé hádě
nervózní, jak student před promocí.
Čaj stále horký, nevychládá,
stejně tak polibky, však čím dál víc žhnoucí.
A naopak ztrácí se sebevláda,
když srdce vzrušením nestačí tlouci.
Přečteno 423x
Tipy 2
Poslední tipující: Chlestakov, Secretive
Komentáře (0)