Bez háčků

Bez háčků

Anotace: Duben 2013

Sbírka: Ode dne ke dnu

Svlékni mne.
Sněz ze mne znaménka,
to poslední, co na kůži mi zbylo.
Stejně i já, hladová milenka,
slíbám Ti znaménka z kůže.
Toužíc po Tobě miláčku,
bez čárek, bez háčků
jak jen jeden po druhém lačnit může.
Autor Mia, 29.04.2013
Přečteno 411x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí