*
vzpomínáš
jak jsme se milovali
svět nám prodal
několik zakázaných chvil
stovky překrásných
a bláhových slov
v něžném duelu
na zapřenou
těla křehla únavou
propadala se ke hvězdám
velebila
černou a bílou
pak kdosi cukl opratí
vyřkl ortel
a
jen hudba
hraje stejnou notu
polykaných vět
a klečících těl
*