Nerozumím
Už dlouho mám neklidné spaní,
schovávám hlavu do dlaní.
Uvažuji bez přestání,
proč nám paní v lásce brání.
Jak mám dneska vzhlížet na ní?
Je snad ona krutou daní,
za to,že jsme odhodlaní
milovat se do skonání?
Komentáře (2)
Komentujících (2)