Pět lžiček smíchu si do kávy dej
štěstí se zdravím posníděj
uzluju kravatu, hledám kalhoty
ale ještě dřív, než si obuju boty
Tě jako mumii pochovám
a úsměv ti vykreslím sametovou tužkou.
Nesmíš se namáhat, odpočívej, lež -
líbám tě na líčka, jsem tvoji služkou.
Alespoň litr spánku do tvých žil
ti vženu, abych tvou nemoc utišil
a kilo zázvoru na kousky krájím
pro tebe má milá jednou se zblázním.
Já tě jako mumii pochovám
a úsměv ti vykreslím sametovou tužkou.
Nesmíš se namáhat, odpočívej, lež -
líbám tě na líčka, jsem tvoji služkou.
Jsi zdravá, jsi krásná a plná sil
přesně takovou jsem si tě vyprosil.
Zítra už spolu půjdeme ven
a nebude nám křenit žádný
paralen.