Strhující přiznání
Anotace: jen aby to nevzal někdo vážně...! :-)
Zažívám jen zklamání
rozumu tím zbaven
dlouhá cesta strádání
s láskou zdá se ámen.
As se vrhnu na pití
nebo možná drogy?
Je mi z toho na bli..
a mé srdce grogy.
Neberte ty verše vážně
je to jenom humor
baby totiž nestojí
za jaterní tumor.
Přečteno 618x
Tipy 4
Poslední tipující: Stanislav32, mkinka, Kett, Samanta
Komentáře (1)
Komentujících (1)