Májové líbání
Anotace: Tak žádné lenošení a hurá pod stromy.
Přišlo jaro na zahrady,
květem krášlí naše sady,
líbají se mladí, staří,
lásce v máji moc se daří.
Pod třešní či pod jabloni,
teď se páry k sobě skloní,
polibek tu nyní padne,
bez něj každé děvče vadne.
Nechceme by ženy vadly,
když nám do náruče padly,
proto muži cítu více,
zlíbejte své krasavice.
Přečteno 593x
Tipy 8
Poslední tipující: Martinecka23, Jiná, Lachailla, přechodná záležitost, Elisa K.
Komentáře (2)
Komentujících (2)