Tenkrát to začalo
A tenkrát bylo zima
Čekání na jaro
Není žádná psina
Obšťastnit holku
Nedá se v kožiše
A vázat se ?
Nejde nám pod kůže,…
Ke sklonku jara
Červánků v mlází
Ančí, nebo Katka
Prošly tou fází
Kdy sedne na nás láska
Touha a smilstvo
Bez toho vyhynulo by
Do roka lidstvo !