Proč???
Anotace: Prěčo je to tak???
Proč, proč takový vůl jsem?
proč ničím vše co mohu jen?
ztratit tě nikdy nechci,
ale dělám pro to vše přeci,
chci jen býti s tebou,
hladit tě svou něhou,
ale ničím co mezi námi vzniklo,
lásko, prosím, odpusť mi to,
jen jednu věc si přeji,
abychom byli zase svoji...
Přečteno 391x
Tipy 2
Poslední tipující: Metteorwa
Komentáře (1)
Komentujících (1)