Byla jsem vrbou.
Chodil jsi mne zalévat.
Svými slzami.
Byla jsem němá.
Jako ty,
když se tě letmo dotknu.
Jsem zrcadlo.
Odvracíš se ode mě.
Svými pohledy.
Chvěješ se.
Jako já,
když mě líbáš na tvář.
Stanu se děvkou.
Probudíš mou vášeň.
Svými vzdechy.
Vystoupáme do nebe.
Jako ona,
když v ní spíš.