peklo na zemi

peklo na zemi

Anotace: žal

Smutné písně z rádia znějí,
jsou to mé pocity co se tolik chvějí,
jsou to vzpomínky co mi berou dech,
mám na tu nešťastnou lásku vztek.

Tak málo stačilo ke štestí dvou lidí,
teď láska se do rohu klidí,
je to temný kout,
každý jsme sám a nevíme kam plout.

Proč vzniklo to lidské neštěstí,
proč to milovaným nic nevěstí,
proč jsi Ty já a naše samota.

Kde se vzalo na zemi peklo,
a neštěstí kolem nás teklo,
čekal jsem tu ráj,
je málo těch co ho znaj.
Autor davulka, 18.01.2007
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kdybychom věděli proč..asi by se tyhle věci neděly...taky se ptám.. krásná :-)

19.01.2007 00:23:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí