Snažím se sem tam taky něco napsat, ale když čtu Tvé básně, tak žasnu nad tím, jak jsou krásné a lehké. Jak jsou prostě úžasné.
09.07.2007 20:49:00 | Katlen
máš ode mne hlubokou poklonu, za básen tak jemně a krásně podanou a za to že máš odvahu jít za svým srdcem.Od toho jsme na světě.Nesedět v zákopu a čekat až válka-život skončí ..jojojo :-)
19.01.2007 00:17:00 | Nút
.... kolikrát .... to všechno dopadne ...
úplně jinak .... než jsme chtěli ...
... a to je právě na tom .... to nejkrásnější ...
uvědomit si že žijem ... a můžeme od života očekávat ... cokoliv ...
18.01.2007 23:23:00 | HarryHH