Schoulená pod tyrkysou vlečkou slunečné oblohy
v ledových pramíncích slz ranní rosy
v pláči nevyřčených proseb
zakletá kouzlem čekanek
Stočená do klubíčka v pohárku ospalé sedmikrásky
ovinutá hebkou přikrývkou splněných přání
s posledním polibkem bezejmenného prince
ukolébaná k věčnému spánku