Anotace: <p style="text-align: center;">Znala jsem Tě</p> <p style="text-align: center;"> </p> <p...
Znala jsem Tě
vím
jaké to je...
Strach o tebe
/nás/
nikdo za ruce nevezme
utíkáme
a před sebe
klacky si házíme..
Tajemství
v semknuté ruce
v podobě
srdce
vroucně tepe
pro
/Tebe/
brzy praskne..