Anotace: Jsou i zlé víly.
Život jako kolotoč
a na něm lesní víla,
nevím proč se otáčí
kde pramení ta síla.
Jednou jsi tam
a příště zase tady,
rty se na mne usmíváš
pak obrátíš se zády.
Takto se to střídá
ať zastaví se konečně,
chci tvoji ruku nadosah
a odejdeme společně.
Ten kolotoč je ruleta
prohra nebo zisk,
ty sedíš v černé labuti
chápu je to risk.
Vsadil jsem však příliš
ač nejsem velký hráč,
nepadne li tvoje číslo
zakážu si pláč.