Díváš se očima štěněte
tak bláznivě
mi bereš
dech...
Nech
si
mě
a pohlaď mě
z vesela
budu se bránit
jako bych nechtěla...
čas běží
a daří se
flow a tvý střevíce
na kanape
ve stavu milování
mi nevadí ...
Dej mi víc
z tebe
jde radost ...
a marnost
odráží
se
ve včerejší siluetě
která chutná
stále stejně
perfektně