MILOVANÍ: hrdost lásce z věčnosti
Anotace: Tak nějak zhrnuto do pár veršů...
Milovaný Bože, milovaná ženo,
jste vším, co v mém srdci je ctěno.
Milované slunce, milovaný měsíci,
jste mé srdce rozradostňující.
Milovaná země, milované nebe,
v harmonii souladné jsme životem pro sebe.
Milované rostlinstvo i milovaná zvířeno,
všechné lásce mé srdce je otevřeno.
Milované vzácnosti universa krásného,
láska, ta je vskutku z pocitu věčného.
Živote nádherný, plný vjemů k radosti,
láska k universu je mi hrdostí.
Komentáře (2)
Komentujících (1)