Jedna věc mi stále v noci nedá spát.. jestli je to "prosté milování" ... nebo "prostě milování"... asi nemám ráda tajemství :)
30.08.2013 00:24:39 | Monali
Je to jako když se v prázdném kostele objeví první ranní paprsek světla.. a dovnitř vejde malá holčička.. Je čas, kdy je ještě příliš brzy na spásu.. ona příjde až skoro k tomu velkému kříži.. sedne si do první lavice.. sepne ruce.. podívá se nahoru, protože to tak dělají všichni.. protože boha ještě nikdy neviděla.. a zašeptá.." Pane bože prosím... Ať mě někdo má rád..."
30.08.2013 06:47:15 | Favi