Objetí
Anotace: Když se člověk zamiluje ^^
Ve tvém obětí
se cítím v bezpečí,
ve tvém obětí,
je to nejhezčí.
Vždycky když mi chybí,
leda méďa se ke mě tulí.
Tvé obětí mě zahřeje,
důvěrou k tobě mě naplňuje.
Večer když v tichosti usínám,
na tvé obětí vzpomínám.
Usínám a myslím na tvé náručí,
kolik náhod tomu ještě poručí?
Komentáře (0)