Anotace: Lidé často vytýkají druhým to v čem sami chybují.
Jako bratr a sestra
láska s nenávistí,
jako voda s blátem
ať nejsme čistí.
Jak smát se a plakat
v jedné chvíli,
jak stavět a bourat
vlastní pílí.
Já došel i dojel
oblečen v sítě,
já provázen strachem
dospělé dítě.
Živý a mrtvý
vraždím svou lásku,
přes půlku tváře
železnou masku.
Krásně jsi kvetla
teď nechám tě uschnout,
chtěl bych už spát
však nemohu usnout.
Hrát s tebou šachy
nemám už zájem,
smažit se v pekle
když toulám se rájem.