Anotace: Napsáno v okamžiku bez rozmyslu:)asi trošku smutný(nepodařilo se mi vymyslet pořádnej název)
Sbírka: Mezi řádky poztráceno
Postupně ničíš mě
v závojích bezedných
dýchám tě v náznacích
Slýchám tě
v nocích svých
bezesných
Když šplhám v podpatcích
po žebříku z nahých stěn
Svázaných do kůží
servaných z torz
láskychtivých mužů,
které nemůžu překročit
Ač bych chtěla