Má přítomnost
je bez Tebe.
Nezvaný host,
svoboda,
a anděl utěšitel
z nebe
slétl ke mě.
Pomohl mi vstát,
podpírá mě jemně,
silou,
jakou jen Bůh
mu mohl dát.
Budu se těšit
z přítomnosti,
však nechám Tě žít,
dokud
se nenabažíš volnosti,
nebudeš mít dosti.
Počkám...