Anotace: Volná báseň opět na téma vzpomínání... :)
Má malá
o Tobě napsal jsem stovky veršů, snad i naivních
a přece chci psát dál, jenom dál
psát o Tvé kráse, vnadách a o lásce.
Má jediná
ten pocit, kdy nespím a čekám, zas čekám
až mi prosvítíš obývák a já budu moci dát
dát do Tvé dlaně dnešní úsvit v korálcích.
Má hnědovlasá
přijď za mnou a tiše proměň se ve svíci
a při psaní veršů mých intimně plápolej
dál plápolej jako věčné světlo života.
Má skleněná
vejdi mi do bytu bez tichého zaklepání
proměním se v slunce a celou Tě prohřeju
abys mohla vrýt se mi zase pod kůži.
Má Vanilková
tisíce hájů a parků kvůli tobě prošel jsem
a ve snech létal tichým vesmírem
jen abych Tě na chvíli spatřit směl.
Má průzračná
do pokoje vchází svítání a já jdu vařit kávu
a pak možná na Tebe počkám tam
počkám na nebe, až rozjasníš se v něm.
Má vzpomínko
hraj si dál v klávesách tu svojí píseň lásky
a já chci říct: Nezapomeň, lásko
Nezapomeň, že miloval jsem Tě tisíckrát.