Ty
Když vidím Tebe, vidím sebe,
jasně jako modrobílé nebe.
Vidím krásku, cítím lásku,
celý život dal bych v sázku.
Cítím v uších jak srdce mi buší,
vidím celou tvoji obnaženou duši.
Jediný pohled, první hřích,
padám hloub a cítím chtíč.
Přečteno 587x
Tipy 1
Poslední tipující: Li_on
Komentáře (2)
Komentujících (2)