Píseň Luny
A Luna zpívá píseň
O hvězdách, lásce
a tvé neskonalé kráse,
Ale ta píseň není šťastná.
Dovol mi zůstat tu
ještě aspoň chvíli,
cítit tvé doteky,
dýchat tvou kůži.
Jsem smutná
a ty tu nejsi
Další noc plná stesku
A Luna zpívá píseň
O bolesti a strachu
a mé lítosti
že to skončilo.
Komentáře (0)