Já a ty
už žádné "my"
ztracení v proudu
běžícího času
Poloviny celku
zlomené hněvem
již není návratu
jsem viníkem...
Měls mé srdce
možná i duši
ale přece...
mysl se vzpouzí
Místo o tebe
rvu se o něj
jen kvůli zlobě,
že mě nechtěl
Teď sobě ztracení
v tom velkém světě
už to nic nezmění
ani mé "miluji tě"
S jinou přeji ti štěsti
snad příště
budu už vědět,
proč a za koho bojovat....